Siirry sisältöön

Airut 11/2018
15.11.2018

Lataa numero PDF:nä
Järjestöbarometri-julkaisun kansi ja sisäsivu, jossa on infografiikkaa yhdistysten toiminnan kasvun ja kysynnän arvioidusta kehityksestä.

Kiikarissa tässä numerossa

  • Vapaaehtoistoiminta voi hyvin järjestöissä
  • Donna-sarjalle tunnustus vammaisuuden kuvauksesta
  • Kansanedustajan vanhempi oli sokea
  • Takaisin valoon -dokumentti MovieReadingiin
  • Suomen Sokeiden kirjoituskilpailun voittajat
Kuvankaappaus Lindexin ja KappAhlin verkkosivuista.
Nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen, jolla on yllään samanaikaisesti useita apuvälineitä: OrCam, aurinkolasit, kaksi eri kaulalta roikkuvaa suurennuslasia, maalipallo, kolme valkoista keppiä kädessä ja yksi valkoinen keppi taitettuna taskuun, purkin merkintäranneke ranteen ympärillä, Uno-pelikortti pistekirjoituksella, isotekstinen ässä-pelikortti hihassa, puhuva rannekello, pistekirjoitusrannekello, puhuva kuumemittari, puhuva mittanauha ja pistenäyttö.
Iiris-keskuksen käytävä, jossa on ihmisten lisäksi paljon viirejä ja ilmapalloja.
Avoimilla ovilla juhlittiin 90-vuotiasta liittoa

Talo oli täynnä

Marjo Kauttonen pitää käsissään auki olevaa kirjaa. Aukeaman vasemmalle puolella lukee mustapainettuna ja pisteillä: "Hiiren oma kolo."
Uusi Nutor poseeraa ilta-auringossa ladon tai vajan oven edessä.
Seppo Silaste istuu rullalaudan päällä pudonneita kellastuneita lehtiä täynnä olevalla jalkakäytävällä. Hänellä on kypärä ja sininen kauluspaita.
Piirroskuva näkövammaisesta naisesta hyppäämässä uimapuvussa valkoisen keppinsä kanssa ilmaan. Ponnahduslauta on Suomen laki -kirjan näköinen ja laudan jalusta puolestaan Eduskuntatalo.
Mielensäpahoittaja ja Sofia kävelemässä metsikössä. Mielensäpahoittajalla on päässään karvahattu ja yllään myreä ilme. Takana kävelevä Sofia hymyilee leveästi.
Piirroskuva ihmishahmosta ja puhekuplasta
Tytti Matsinen oranssissa paidassa, kädet leväten pöydällä ja silmät kiinni.