Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Boorumi 26. – 27.10.2019 – Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoitus julkaistu

Tämänvuotinen nuorisofoorumi kantaa nimeä Boorumi. Kauhuteemainen viikonloppu järjestetään Lappeenrannassa, loma- ja kokoushotelli Marjolassa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Ilmoittaudu mukaan ja käytä mahdollisuutesi osallistua myös Nutorin vaaliin.

Boorumin mainoskuva. Kuvassa kiltin näköinen piirroskummitus, joka sanoo "BOO". Sen varjo on musta hahmo, joka karjuu suu ammollaan ja kädet ojossa.

Haluatko suunnitella tai olla osa kauhutarinaa? Pelaatko rohkeammin kuin vastustajasi? Löydätkö pakoon kauhujen radalta? Entä itsepuolustus kamppailutilanteessa? Boorumin ”ensi-ilta” 26. lokakuuta. Älä missaa tätä! Jännittävä ääni­traileri kuunneltavissa osoitteesta www.nkl.fi/nuoret.

Sunnuntaiaamusta foorumissa valitaan taas uusi nuorisotoimijaryhmä Nutor. Valittavana on kaksi varsinaista jäsentä kaksivuotiskaudelle. Voit joko äänestää suosikkiehdokastasi tai asettua itse ehdolle Nutoriin. Äänestäminen ja ehdolle asettuminen edellyttää kuitenkin 12–30 vuoden ikää ja kuulumista johonkin alueyhdistykseen. Huomaa, että myös pelkästään sunnuntain vaaliin osallistuminen on mahdollista. Ehdolle asettuminen tapahtuu lauantai-iltaan mennessä Teemu Ruohoselle.

Tervetuloa mukaan kaikki 12–30-vuotiaat näkövammaiset nuoret! Ilmoittautuminen tapahtuu netistä nuorisotoiminnan sivuilta löytyvän lomakkeen kautta viimeistään 22.9.2019. Hinta foorumille on 65 €, joka sisältää majoituksen, ruokailut, matkat ja ohjelman.

Boo! Mene jo osoitteeseen www.nkl.fi/nuoret

Sieltä löydät lisätietoa ja ilmoittautumiset. Jos jokin mietityttää, niin älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä NKL:n nuorisotoiminnan suunnittelijaan Teemu Ruohoseen p. 050 596 5022 tai teemu.ruohonen@nkl.fi

Myös Nutorilta voit kysyä lisää: nutor@listat.nkl.fi