Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Haluatko oppia vaellus- ja erätaitoja aidossa ympäristössä? Entä tunnistamaan suomalaisia metsäkasveja?

Ilmoitus julkaistu

Tule retkeilykurssille Evon maastoihin 7.-9.6. Kurssin aikana vaelletaan sopivia päivämatkoja ja opetellaan retkeilyssä tarvittavia taitoja kuten rinkan pakkaamista ja säätämistä, teltan pystyttämistä ja ruoanlaittoa. Retkeläiset yöpyvät teltoissa ja laittavat itse ruoan retkikeittimillä. Osanottajat tarvitsevat oman rinkan, makuupussin ja makuualustan. Muut varusteet järjestetään kurssin puolesta.

Evon retkeilyalue on lähes 50 km2 laajuinen alue Hämeenlinnan pohjoispuolella. Keisarillinen senaatti muodosti alueesta jo 1850-luvulla kruununpuiston, jotta metsät olisivat säilyneet jälkipolville. Nykyään Evolla on monipuoliset maastot ja erinomaiset mahdollisuudet useamman päivän vaellukseen.

Retken vetäjänä toimii Mi- ka Railo Railo Outdoorista. Mika on erityisryhmien opastamiseen erikoistunut eräopas.

Eräretki on tarkoitettu 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomea. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa retkeilykokemusta. Viikonvaihde toteutetaan Näkövammaisten liiton ja VAU:n Luka-hankkeen yhteistyönä.

Hinta 80 e sis. matkat, ruoat, telttamajoituksen, ohjelman ja loppuun vielä puhdistavat löylyt. Ilmoittautumiset viim. 28.4. ilmoittautumislomakkeella osoitteessa www.nkl.fi/nuoret

Lisätietoja antaa mielellään Näkövammaisten liiton nuorisotoiminnan suunnittelija Teemu Ruohonen p. 050 596 5022 tai teemu.ruohonen@nkl.fi