Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n (HUN) syyskokous 28.11.2020

Ilmoitus julkaistu

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n syyskokous pidetään lauantaina 28.11.2020 kello 11.00 alkaen. Kokous järjestetään lähi- ja etäkokouksena. Lähikokous järjestetään Iiris-keskuksessa osoitteessa Marjaniementie 74, Helsinki. Kokoukseen saapuminen kello 10 alkaen. Etäkokous järjestetään Teams-kokouksena.

HUOM! Kokoukseen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen!

Henkilöt, jotka eivät ole ennakkoilmoittautuneet, käännytetään pois kokouspaikalta.

Kokoukseen on ilmoittauduttava viimeistään keskiviikkona 18.11.2020 kello 12 mennessä sähköpostilla osallistun@hun.fi tai puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12). Ilmoita tuletko paikalle vai osallistutko kokoukseen etänä. Mikäli tulet paikalle, ilmoita samalla myös mahdollinen avustaja. Ilmoita myös, mikäli sinulla on valtakirja, jolla edustat toista varsinaista jäsentä. Etänä osallistuva ei voi toimia valtakirjalla toisen varsinaisen jäsenen edustajana.

Kokouskutsun liitteenä on tarkempi kuvaus etäosallistumisen ja äänestämisen käytännöistä. Tutustu niihin ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuessasi kokouksen etäosallistujaksi, sinun tulee samalla ilmoittaa käyttämäsi sähköpostiosoite, johon sinulle lähetetään etäkokouslinkki sekä käyttämäsi puhelinnumero. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee kertoa, käytätkö vaaleissa äänestäessä äänestystapana sähköpostia, tekstiviestiä vai puhelinta. Voit käyttää vain yhtä ennalta valittua äänestystapaa.

Kokoukseen paikalle saapujia pyydetään saapumaan kokoukseen hyvissä ajoin. Kokouspaikalla on avustajia, jotka opastavat osallistujat omille paikoilleen. Kokouspaikalla on osallistujien käyttöön kasvomaskeja sekä käsien desinfiointiainetta. Osallistujien edellytetään käyttävän kasvomaskeja. Älä saavu paikalle, mikäli sinulla on pieniäkään flunssan oireita. Mikäli pandemiatilanteessa tapahtuu muutoksia, voidaan näitä ohjeita muuttaa.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 10 mukaiset sääntömääräiset asiat ja hallituksen kokoukselle tuomat jäsenaloitteet. Lisäksi valitaan Näkövammaisten Liitto ry:n valtuustoon yhdistyksen valtuutettu liiton hallitukseen valitun Jari Pekolan tilalle sekä tarvittaessa varavaltuutettu. Kokouksen yhteydessä muistetaan yhdistyksen ansioituneita jäseniä ja vapaaehtoisia.

Kokouksessa äänioikeus on yhdistyksen 15 vuotta täyttäneillä varsinaisilla jäsenillä. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus. Huomaa, että asiamiehen tulee olla läsnä yhdistyksen kokouksessa fyysisesti. Asiamies ei voi osallistua kokoukseen etäyhteydellä.

Yhdistys korvaa kuljetuspalvelualueen ulkopuolelta yhdistyksen toimialueelta tulevien matkakulut halvimman kustannustavan mukaan. Matkakuluina korvataan todelliset kulut kuitteja vastaan. Yhdistys järjestää mahdollisuuksien mukaan paikallisyhdistysten kanssa yhteiskuljetuksia.

Kokousmateriaalin saa Daisy-äänitteenä, pisteillä, mustavalkoisena tai sähköisessä muodossa tilaamalla puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12). Materiaali julkaistaan myös HUN-tiedotteet sähköpostilistalla. Samasta numerosta voi tarvittaessa tilata valtakirjapohjan asiamiehen valtuuttamiseksi.

Tervetuloa!

HUNin hallitus