Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaisten syyskokous 24.11.

Ilmoitus julkaistu

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n (HUN) syyskokous pidetään lauantaina 24.11.2018 alkaen kello 11.00 Iiris-keskuksen Braille-salissa, osoitteessa Marjaniementie 74, Helsinki. Kokousta ennen on kahvitarjoilu kello 10 alkaen.

Kokouspaikalla on avustajia.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 10 mukaiset sääntömääräiset asiat ja hallituksen kokoukselle tuomat jäsenaloitteet, joista neljä koskee sääntömuutosta, sekä päätetään yhdistyksen strategiasta. Kokouksen yhteydessä muistetaan yhdistyksen ansioituneita jäseniä ja vapaaehtoisia.

Kokouksessa äänioikeus on yhdistyksen 15 vuotta täyttäneillä varsinaisilla jäsenillä. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus.

Yhdistys korvaa kuljetuspalvelualueen ulkopuolelta yhdistyksen toimialueelta tulevien matkakulut halvimman kustannustavan mukaan. Matkakuluina korvataan todelliset kulut kuitteja vastaan. Yhdistys järjestää mahdollisuuksien mukaan paikallisyhdistysten kanssa yhteiskuljetuksia.

Kokousmateriaalin saa Daisy-äänitteenä, pisteillä, mustavalkoisena tai sähköisessä muodossa tilaamalla puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12). Materiaali julkaistaan myös HUN-tiedotteet sähköpostilistalla. Samasta numerosta voi tarvittaessa tilata valtakirjapohjan asiamiehen valtuuttamiseksi.

Tervetuloa!

HUNin hallitus