Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Jalkapalloleirille elokuussa!

Ilmoitus julkaistu

Aisti Sport ja Old Power ry järjestävät näkövammaisjalkapalloleirin urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa 6.–8.8.2021.

Leiri on suunnattu kaikenikäisille näkövammaisjalkapallosta kiinnostuneille. Leirillä harjoitellaan jalkapallon B1-versiota, jossa silmät peitetään. Leirille voi osallistua näkövammasta, näkövammattomuudesta tai taitotasosta riippumatta. Leirille voivat osallistua myös henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan huoltajana, valmentajana, tuomarina tai lajin ominaisuuksien mukaisena näkevänä maalivahtina. Toteutuksessa kunnioitetaan koronavirustilanteesta johtuvia viranomaisten suosituksia ja rajoituksia. Lue lisää näkövammaisjalkapallosta osoitteista aistisport.com ja blindfootball.sport/about-football/overview.

Viikonlopun hinta-arvio on 100 e alle 16-vuotiailta ja 125 e aikuisilta. Hinnat ovat arvioita ja pienet muutokset ovat mahdollisia. Lapsen hintaan sisältyy oma vanhempi tai avustaja. Osallistumismaksu kattaa majoituksen, ruokailut, ohjelman ja valmennuksen sekä mahdolliset lainavarusteet. Varusteiksi riittävät ulkoliikuntavaatteet ja -kengät, mutta suosittelemme matalapohjaisia kenkiä. Nappulakengät ovat kielletyt. Lisäksi lajissa käytetään silmäsuojia sekä sääri- ja polvisuojia. Suojat voi lainata järjestäjältä tai tuoda omasta takaa. Tarjoamme kuljetuksen sitä tarvitseville Helsingistä tai Karjaan juna-asemalta.
Ilmoittautumiset on 27.6. mennessä sähköpostitse: nvjalkapallo@gmail.com. Kerro seuraavat asiat:

  • osallistujan yhteystiedot (nimi, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköposti), alaikäisen osallistujan huoltajan yhteystiedot
  • lyhyt kuvaus osallistujan näkötilanteesta ja onko hänellä aiempaa kokemusta jalkapallosta
  • maininta mahdollisen avustajan tai vanhemman mukanaolosta
  • mahdollinen tarve lainavarusteille
  • tieto erityisruokavalioista
  • kuljetuksen tarve Kisakeskukseen ja mistä nousisit kyytiin (Helsinki vai Karjaa).

Suosittelemme liikunnallisen leiritoiminnan kattavaa tapaturmavakuutusta leirin ajaksi. Autamme mielellämme oikeanlaisen vakuutuksen löytämiseksi, joten mainitse asiasta ilmoittautumisesi yhteydessä. Leirille ohjaajaksi tai avustajaksi saapuville on valmiina vakuutus järjestäjän puolesta.

Tiedustele lisää: Susanna Halme (Old Power) p. 040 842 8413, Akseli Makkonen (Aisti Sport) p. 050 363 4529, nvjalkapallo@gmail.com.

Potkaistaan näkövammaisjalkapallotoiminta käyntiin Suomessa ja tehdään yhdessä jalkapallon harrastamisesta mahdollista myös näkövammaisille! #jalkapalloajokaiselle