Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Käsikellokurssi Onnelassa 24.-25.11.

Ilmoitus julkaistu

Majatalo Onnelassa tutustutaan käsikellojen historiaan ja opitaan soittamaan käsikelloja ja chimes-kelloja. Kurssilla opetellaan myös käsikellojen erilaisia soittotapoja ja soiton ergonomiaa. Opettajana kurssilla on diplomiurkuri, MuM Seppo Kirkinen, joka perusti ja johti pitkään Käsikellokuoro Dolcea Kuopion Kallaveden seurakunnassa, mutta toimii nykyisin kirkkomusiikin lehtorina ja ainejohtajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion kampuksella.

Opetusta on lauantaina 24.11. klo 10-17.30 ja sunnuntaina 25.11. klo 9-16. Kurssin hinta on Kulttuuripalvelun jäsenelle 98 e, muille 128 e. Hinta sisältää opetuksen ja lounaan ja kahvin kurssipäivinä. Majoitus Majatalo Onnelassa maksaa lisäksi 98 e yhden hengen huoneessa ja 65 e kahden hengen huoneessa. Majoitushinta sisältää aamiaisen.

Kurssi toteutuu, jos sille ilmoittautuu vähintään kuusi osallistujaa. Ilmoittaudu Käsikellokurssille 23.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi tai puhelimitse kulttuurisihteerille P. 040 964 9288.

järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Opintokeskus Sivis