Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Kauden 2024 näkövammaispurjehdukset

Ilmoitus julkaistu

Kauden 2024 näkövammaispurjehdukset

Kaudella 2024 toteutamme kaksi matkapurjehdusta näkövammaisille. Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita sekä uudet innokkaat osallistujat että aiemmin mukana olleet. Et tarvitse mukaan omaa avustajaa, järjestäjien puolesta mukana on riittävästi näkeviä ohjaajia. Mukaan mahdollisesti lähtevä näkevä oma läheinen maksaa täyden osallistumismaksun.

Storbåt Tacksamheten 28.-30.6., Korpoström-Bodö-Björkö-Korpoström

Storbåt Tacksamhetenin purjehdus on tarkoitettu näkövammaisille aikuisille sekä heidän läheisilleen. Purjehdimme perinneveneellä ja yövymme Bodön saarella B&B vanhassa merivartiolaitoksessa. Teemme päiväpurjehduksen Saaristomeren upeaan luonnonsatamaan Björköseen. Tarkka hinta määräytyy, kun saamme päätökset mahdollisista apurahoista, joita olemme anoneet. Hinta tulee olemaan noin 480 € / hlö sisältäen purjehduksen, lounaat, majoituksen, aamupalan ja saunan. Lisäksi omakustanteisesti päivälliset / iltapalat.

Hakemukset 30.4. mennessä!

Kuunari Helena 13.-15.9., Turku-Turku

Kesällä 2023 toteutettiin ensimmäinen purjehdus, jonne näkövammainen sai osallistua yhdessä näkevän perheenjäsenensä kanssa. Purjehdus oli menestys, joten toteutamme vastaavan purjehduksen tänäkin kautena. Mukaan voi hakea näkövammainen aikuinen yhdessä näkevän nuorensa kanssa sekä näkövammainen nuori yhdessä näkevän aikuisen kanssa. Lisäksi mukaan ovat tervetulleita itsekseen yli 16v näkövammaiset.

Tällä purjehduksella yöpyminen ja ruokailut tapahtuvat aluksella. Tarkka purjehdusreitti määräytyy vallitsevien tuulien perusteella, mutta suuntaamme Turun saaristoon. Tarkka hinta määräytyy, kun saamme päätökset mahdollisista apurahoista. Hinta tulee olemaan noin 100€ / näkövammainen nuori ja 250 € / aikuinen. Hinta sisältää purjehduksen, täyden ylläpidon ja osallistumisen kaikkiin aluksella tehtäviin töihin.

Hakemukset 20.6. mennessä!

Ohjeet hakemuksen tekoon:

Mukaan pääsee lähettämällä hakemuksen, missä kerrot lyhyesti näkötilanteesi sekä mahdolliset muut vammat ja aiemman purjehduskokemuksen.

Hakemukset ja tiedustelut: rimma.joenpera@gmail.com tai soitto 041 505 3616. Tiedot valinnoista ilmoitetaan sähköpostilla.

Purjehdukset järjestää Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n parapurjehdusjaos ja Suomen Purjelaivasäätiö.