Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Kerro tarinasi liiton aluetyöstä

Ilmoitus julkaistu

Näkövammaisten liiton aluetyö viettää tänä vuonna komeaa 60-vuotisjuhlavuotta. Huoltosihteerin nimikkeellä alkanut aluetyö on nähnyt paljon ja muuntunut vuosien saatossa ajan haasteita vastaavaksi. Nykyisin oikeuksienvalvonnan asiantuntijoina työskentelevät alueelliset työntekijät ovat kuitenkin säilyttäneet työssään sen, mihin tarpeeseen 60 vuotta sitten lähdettiin vastaamaan: toimia asiakkaan apuna ja asiantuntijana elämän käänteissä. Helposti lähestyttävinä, palvelupolkuviidakoissa oppaina toimien.

Juhlavuoden kunniaksi olemme mm. avanneet valtakunnallisen Näkökulma-puhelimen sekä tehneet useita podcasteja. Vuoden huipennukseksi tahdomme kuitenkin antaa äänen ihmisille vuosien varrelta. Tahtoisimme kuulla juuri sinun tarinasi, kokemuksesi tai vain tervehdyksesi aikuiseen ikään ehtineelle oikeuksienvalvonnalle. Toivomme matalalla kynnyksellä muistoja, kommelluksia, terveisiä, kokemuksia tai mitä tahdot aluetyölle sanoa. Terveisiä luemme nettiradiolähetyksessä 2.12.2021 klo 12–14. Tilaisuuden juontavat Tapio Tiilikainen Joensuusta ja Maarit Halonen Kuopiosta.

Tarinoita voit lähettää 19.11. mennessä osoitteeseen maarit.halonen@nkl.fi tai tapio.tiilikainen@nkl.fi. Voit lähettää tarinan myös omalle aluetyöntekijällesi. Otsikoi postisi aihetunnisteella ”aluetyö60”. Lähetä kuulumisesi rohkeasti ja tule kuulolle! Posti kulkee myös osoitteisiin Maarit Halonen, Nilsiäntie 71 huoneisto 5 A, 73300 Nilsiä tai Tapio Tiilikainen, Näkövammaisten liitto, Kauppakatu 17 B 22, 80100 Joensuu.