Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Kutsu heikkonäköisyys­tapahtumaan

Ilmoitus julkaistu

Kiinnostaako sinua parantaa heikkonäköisten ihmisten asemaa Suomessa? Tai miettiä asioita kaikkien meidän parhaaksi. Tiedät, mitkä asiat ovat hyvin ja miten palveluja ja toimintaa voisi vielä kehittää. Näkökulmasi on heikkonäköisen aktiivin. Silloin olet oikea ihminen tapahtumaamme.

Euroopan Sokeiden Unionilla on pyörinyt useita vuosia projekti heikkonäköisten näkökulman tuomiseksi paremmin esiin. Tänä vuonna on Suomen ja Näkövammaisten liiton vuoro pohtia ryhmässä näkövammaisen ihmisen elämää, tarpeita ja vertaistoimintaa heikkonäköisen silmin.

Pe 23.10. kokoonnumme päiväksi Iiris-keskukseen Helsingissä. Aikataulullisesti päivä osuu kello 10 ja 18 väliin. Päivä kuluu näkövammaiskenttää ja Suomea parantaen.

Ilmoittautumiset tapahtuvat 15.9. mennessä liiton nettisivujen tapahtumaosion kautta. Mukaan mahtuu enintään 14 heikkonäköistä osallistujaa. Työryhmä rakennetaan tasapainoiseksi iän, alueen ja näkökyvyn mukaan. Eli osallistujat valitaan näillä kriteereillä. Näkövammaisten liitto tarjoaa päivän aikana lounaan ja kahvit. Lisäksi kauempaa Suomesta tuleville tarjotaan matkat julkisilla kulkuneuvoilla ja tarvittaessa yöpyminen Iiriksessä. Tällöin voit saapua jo illalla 22.10. Iirikseen.

Lisätietoja päivästä voi kysyä Näkövammaisten liitosta Teemu Ruohoselta. Sähköiset viestit teemu.ruohonen@nkl.fi tai puhelimitse 050 596 5022.

Tervetuloa mukaan!