Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Kutsu nuorten Ilmaise Itseäsi -viikonloppuun 8.-10.3.2019

Ilmoitus julkaistu

Viikon kymmenen lopussa, eli 8.-10.3.2019 vietämme kahden kärjen nuorten tapahtuman. Tukikohtanamme on lomakeskus Lepola Lahdessa.

Kaksi kärkeä tarkoittaa sitä, että valitset etukäteen luovan tanssin ja äänileikittelyn väliltä viikonlopun ohjelman. Iso osa ohjelmasta on valitsemaasi aihetta. Tällöin aiheen parissa pääsemme jo paneutumaan kohtalaisen syvälle aiheeseen. Yhdessä taas saunomme rennosti ja vietämme muutenkin illat koko ryhmänä. Käy tutustumassa aiheiden tarkempaan esittelyyn www.nkl.fi/nuoret sivujen toimintakalenterista. Samalla voit helposti myös ilmoittautua mukaan leirille ilmoittautumislomakkeen kautta.

Leiri on tarkoitettu kaikille näkövammaisille 12–30-vuotiaille nuorille ympäri Suomea. Viikonlopun hinta on 80 € nuorelta. Tämä sisältää ohjelman, majoituksen, ruuan, matkat ja hauskan viikonvaihteen. Ilmoittautumiset viimeistään 3.2.2019. Lisätietoja antaa mielellään nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen joko puhelimella 050 596 5022 tai sähköpostitse teemu.ruohonen@nkl.fi.

Leiriterveisin
NKL / nuorisotoimi