Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Kutsu nuorten mökkiviikonloppuun

Ilmoitus julkaistu

Mikä hiton HauHo? Juicen kappale tiivistää Hauhosta oleellisen, joten pysymme viikonlopun tiiviisti Leppänie­men hirsihuviloilla. Meille on varattu kolme 10 hengen marjamökkiä. Ajankohta on keskellä talvea pe 3.2.- su 5.2.2023.

Mitä hauskaa mökkiviikonloppuun kuuluu? Loistavan seuran lisäksi pelaamista, saunomista ja kokkaamista. Vanha hauholainen sananlaskuhan kertoo, että jos et kokkaa, niin nälkäsi kasvaa. Taidammepa vielä ehtiä viikonlopun aikana kokeilemaan lumikenkäilyä ja järjestämään mökkiolympialaiset. Mutta tärkeintä on, että meillä ei ole minuuttiaikataulua kotiinlähtö pois lukien.

Rento mökkiviikonloppu on tarkoitettu kaikille näkövammaisille 12–30-vuotiaille ympäri Suomea. Osanottomaksuun sisältyy ohjelma, ruokailut, majoitus ja matkat. Hinta on 95 € / nuori. Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella osoitteessa www.nkl.fi/nuoret viim. ti 3.1.2023. Maksimiosallistujamäärä on 24 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa mielellään Näkövammaisten liiton nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi tai puhelimitse 050 596 5022. Jos jouluna tulee kysyttävää, niin odotathan rauhassa seuraavaan vuoteen.