Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Kutsu nuorten sokkopingisleirille 1.-2.12.

Ilmoitus julkaistu

Joulukuun alussa, eli 1.-2. päivinä järjestetään sokkopingisteemainen nuortenleiri. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Näkövammaisten liiton nuorisotoimi ja Suomen Vammaisurheilu ja –liikunta. Leiri järjestetään Iiriksessä, Helsingissä.  Viikonlopun pääpaino on sokkopingiksessä. Ehdimme opetella tekniikkaa, tehdä erilaisia harjoitteita ja myös pelata itse lajia. Kuitenkin iltaan ja erilaisiin väleihin saamme mahdollisuuden tehdä jotain aivan muuta.  Olet sitten ensikertalainen, hieman pelannut tai kokeneempi pallonlyöjä, niin varmasti nautit viikonlopusta ja opit jotain uutta. Edes omia varusteita et tarvitse, vaan meillä on lainaksi varusteet. Kuitenkin mukaan tarvitset avoimen mielen ja ilon liikkua.

Leiri on tarkoitettu kaikille 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomea. Hinta on 65 euroa nuorelta. Osanottomaksu sisältää perinteisesti ohjelman, ruokailut, matkat ja majoituksen. Ilmoittautumisaika päättyy 28.10.2018. Ilmoittautumislomakkeen löydät Näkövammaisten liiton nettisivuilta www.nkl.fi/nuoret.

Lisätietoa antaa mielellään nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi.

Tervetuloa mukaan

NKL nuorisotoimi & VAU