Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Kutsun sinut kylpylään

Ilmoitus julkaistu

Ennen suvivirttä Näkövammaisten liiton nuorisotoimi käy viettämässä laatuaikaa Imatralla. Imatran kylpylä ottaa meidät vastaan perjantaista sunnuntaihin 14.–16.5.2021. Aktiiviseen viikonloppuumme kuuluu luonnollisesti parikin kertaa kylpylästä nauttiminen ja toivottavasti kuuluisan kosken pauhun ihailu paikan päällä. Ukonniemen ulkoilualueelta löytyy muutenkin mukavasti aktiviteetteja meille viikonloppuun, kuten melontaa, frisbeegolfia, keilailua tai geokätköilyä. Viikonlopun odotusarvot ovat jälleen nostettu kohti taivaita. Lähdethän mukaan nauttimaan seurasta, ohjelmasta ja Imatran vetovoimasta kanssamme.

NKL:n nuorisotoimen viikonloppu on tarkoitettu kaikille 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään keskiviikkona 7.4. www.nkl.fi/nuoret -sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Viikonlopun hinta on 90 €, joka sisältää matkat, majoituksen, ruuat ja ohjelman sekä perinteisesti loistavan seuran.

Ilomielin kysymyksiin vastaa ja lisätietoa antaa Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi.

Tervetuloa mukaan!