Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Kuvailutulkattu Minä maalaan teidät kaikki Ateneumissa 12.12.

Ilmoitus julkaistu

Minä maalaan teidät kaikki kertoo taidemaalari Helene Schjerfbeckistä. Näytelmä on monologiksi kirjoitettu dialogi taiteilijuudesta. Dialogia esityksessä käyvät näyttelijä ja tanssija. Se, mikä Helenen maalauksissa on viiva tai siveltimen veto, on esityksessä liike, ääni ja sana. Ateneum on järjestänyt 12.12.2019 näytökseen kuvailutulkkauksen näkövammaiselle yleisölle.

Käsikirjoitus, esitysdramaturgia: Iida Hämeen-Anttila.

Ohjaus: Kati Outinen.

Rooleissa: Annatuuli Saine ja Kati Outinen.

Tuotanto: Teatteri Jurkka ja OutisKati.

Pipsa Toikka kuvailutulkkaa esityksen Ateneumin salissa 31 eli näyttelytilassa alkaen klo 20. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry on varannut esitykseen 30 lippua. Varaa omasi 27.9. mennessä lähettämällä viesti osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi tai puhelimitse kulttuurituottajalta p. 040 964 9288 / Tanja Rantalainen. Kaikki näytökset ovat loppuunmyytyjä, joten kannattaa pitää kiirettä. Kerro ilmoittautuessasi, minkä lipputyypin lippuja varaat: 42 e (normaalilippu), 40 e (museokortti), 38 e (Ateneumin ystävät ry), 26 e (opiskelijat). Avustajalippu on ilmainen.

Kulttuuripalvelu laskuttaa liput ja jakaa ne paikan päällä. Tapaamme esitysiltana klo 19.30 Ateneumin pääovien jälkeen sijaitsevalla tasanteella. Paikalla on kaksi yleisavustajaa.

Esityksen kesto on 1,5 h (ei väliaikaa).

Tervetuloa teatteriin!

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Ateneumin taidemuseo