Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Lähde tuetulle lomalle tunturiin Kiilopäälle!

Ilmoitus julkaistu

Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry (MTLH) järjestää Kiilopäällä Saariselällä tuetun loman 2.–7.8.2020 yhteistyössä Näkövammaisten liiton kanssa. Loma järjestetään Veikkauksen tuella.

Tuettu loma on suunnattu kaikille Suomen näkövammaisille aikuisille. Loma on retkeilypainotteinen ja tämän vuoksi lomalaisilta vaaditaan normaalia peruskuntoa, koska teemme päivittäin 3–4 tunnin patikointeja metsämaastossa ja tuntureilla. Lomalle osallistuu 3 eräopasta sekä vertaisohjaaja.

Lomaan sisältyy majoitus, täysihoito ja ohjelma. Viikon aikana teemme päiväretkiä monipuoliseen Urho Kekkosen kansallispuistoon ja tutustumme paikalliseen kulttuuriin.

Lomalle valitaan 30 henkilöä, mukana avustavat henkilöt ja oppaat. Loman omavastuuosuus on 100 €/hlö sisältäen majoituksen jaetuissa kahden hengen huoneissa, täysihoitoruokailut sekä lomaohjelman.

Lomalle haetaan täyttämällä lomahakemus. Loman hakuaika päättyy 2.5.2020. Lomahakemuksen voi tehdä sähköisesti www.mtlh.fi tai tilata hakemuksen MTLH:n toimistolta p. 010 2193 460 tai lomat@mtlh.fi

Lisätietoa lomatuen hakemisesta ja myöntämisestä: www.mtlh.fi tai tiedottaja Sirpa Otava, p. 040 567 0628 tai sirpa.otava@mtlh.fi

Lähde mukaan näkövammaisten yhteiselle lomalle Lapin maisemiin! Lapin hiljaisuudessa voit jättää arjen taaksesi ja heittäytyä Pohjolan rauhaan. Eräoppaat ja vertaisohjaaja toivottavat niin vasta-alkajat kuin kokeneet luontoretkeilijät tervetulleeksi Kiilopäälle!