Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Laiva starttaa Foorumiristeilylle, hyppää sinäkin paattiin!

Ilmoitus julkaistu

Risteilyisäntämme Pedro toivottaa sinut tervetulleeksi risteilyfoorumiin. Laiva starttaa satamasta pe 13.10. ja palaamme kotisatamaan su 15.10. Risteilypaikkanamme toimii lähes neitsytmatkaansa kulkeva Vesalan leirikeskus Jyväskylässä. Uudet rakennukset on otettu käyttöön lokakuun alussa.

Vesi liplattaa ja lokit kirkuvat, mutta mitä olisi risteily ilman risteilyteemaista ohjelmaa: bingoa, karaokea, spa’ta, pallomerta tai bilebändin rytmittämää iltaa. Vaikka bilebändi tuleekin nauhalta, niin tämä kaikki on käden ulottuvillasi foorumissa!

Sunnuntaiaamuna on luvassa Nutorin valintakokous. Nutoriin valitaan kaksi jäsentä erovuoroisten (Jasmin Mikkola ja Väinö Rihti) tilalle. Nutorin vaalissa voi äänestää ja olla ehdolla kaikki 12–30-vuotiaat alueyhdistyksen jäsenet. Myös etäehdokkuus on mahdollista.

Tälle Pedron isännöimälle täysihoitoristeilylle tulee ilmoittautua viim. 11.9. www.nkl.fi/nuoret-sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Täysihoitoon sisältyy matkat, majoitus, ruuat ja risteilyohjelma. Tämä kaikki maksaa vain 99 € nuorelta. Risteilyfoorumiin on tervetulleita kaikki 12-30-vuotiaat näkövammaiset nuoret ympäri Suomea.

Lisätietoa ja ajatuksia voi vaihtaa nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohosen kanssa puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi.

Tervetuloa!

Nutor / Näkövammaisten liitto