Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Make us great again -kesäleirikutsu

Ilmoitus julkaistu

Kohokohta kesään 2019 alkaa su 21.7. ja käytännössä kesän huippu on ohitettu pe 26.7. Kuten jo arvasit, tämä on Näkövammaisten liiton nuorten Make us great again -kesäleirin ajankohta. Leiripaikasta ei ainakaan lopu virta, sillä olemme nuorisokeskus Marttisilla Virroilla.

Tietovisat kuuluvat leirille, mutta myös tähän kutsuun saadaan pieni visa aikaiseksi.

1. Onko M.U.S.G.A-leirin ohjelmassa a) suppausta b) resiinaretki c) saunahatun valmistus d) kuunnelma e) paljon muuta?

2. Mitä perinteitä löytyy leiriltä? a) viimeisen illan disko b) sauna & uinti c) leirinuotio d) viikkotehtävä

3. Mitä lauluja saatat kuulla heinäkuussa? a) Petteri Punakuono b) Heilutaan c) Joulupuu on rakennettu d) Me ollaan nuoriso

Onneksi olkoon, vastauksesi olivat oikein! Sillä kaikki vaihtoehdot ovat tosia.

M.U.S.G.A on tarkoitettu 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomen. Paikkasi lunastat 180 euron osanottomaksulla.

Hintaan sisältyy: majoitus, matkat, ruoat, leiriohjelma sekä paljon naurua ja mahtavia ihmisiä. Ilmoittautumislomakkeen löydät www.nkl.fi/nuoret-sivuilta. Make us great again -kesäleirille tulee ilmoittautua 10.6. mennessä Lisätietoja leiristä antaa mielellään Teemu Ruohonen p. 050 596 5022 tai teemu.ruohonen@nkl.fi.

Rottinki- ja ekopärekurssi loma- ja kurssikeskus Lepolassa

Päijät-Hämeen näkövammaiset ry järjestää rottinki- ja ekopärekurssin 8.-12.7.2019 (ma-pe) Loma- ja kurssikeskus Lepolassa Lahdessa. Ohjaajat: Ari Korhonen (rottinki) ja Heikki Kinnunen (ekopäre). Kurssi alkaa ma klo 10.00 ja loppuu pe klo 14. Kurssimaksu 10 e/ hlö. Jos osallistut vain yhdelle päivälle, on maksu 5 e/ hlö. Samalla maksulla voi osallistua molempiin kursseihin. Maksu kerätään paikan päällä. Kurssimateriaalit jokainen maksaa itse sekä majoittuessasi Lepolan palvelut. Osallistuja varaa majoituksensa ja ruokailut suoraan Lepolasta p. 0400 409 342. Työkalut tuonet mukanasi, tarvittaessa voit lainata ohjaajien työkaluja. Ilmoittautumiset ma 17.6. mennessä Ari Korhoselle p. 040 861 6519. Tervetuloa!