Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Matkapurjehdus Turusta Helsinkiin 23.-25.8.2019

Ilmoitus julkaistu

Esteetön matkapurjehdus Turusta Helsinkiin 23.-25.8.2019 Suomen Purjelaivasäätiön Kuunari Helenalla. Kaikki purjehduksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen, ensikertalaiset etusijalla, mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Retken aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita ja tutustutaan saaristoon. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa ja uusien kokemusten saamisessa.

Tarkemmat tiedot purjehduksesta lähetetään ilmoittautuneille. Retki kustantaa 300-350,-€. Hinta sisältää täyden ylläpidon, mutta edellyttää kaikilta mukana olijoilta osallistumista miehistön yhteisiin toimiin kuten ruuan laittoon ja siivoukseen. Mukana matkalla on Suomen Purjelaivasäätiön päällystön lisäksi 4 avustajaa. Lisätietoja Kuunari Helenasta: www.staf.fi

Jos kiinnostuit, lisätietoja saat Päiviltä ja Pekalta, vp.rantanen@nic.fi ja p. 040 0468 005.

Ilmoittautumiset: Päiville 20.5. mennessä, paivi.helminen@dnainternet.net ja p. 0500 534 332. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi, yhteystiedot ja lyhyt kuvaus vammasta.
Purjehduksen järjestää Suomen Purjehdus ja Veneilyn vammaispurjehdusjaos yhteistyössä Suomen Purjelaivasäätiön kanssa ja toteuttajina ryhmä näkövammapurjehtijoita.