Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Minä lähden Pohjois-Karjalaan, lähde sinäkin! – kutsu kesäleirille

Ilmoitus julkaistu

Ti 13.7. Näkövammaisten liiton nuorisotoimen bussi starttaa Helsingistä kohti korpista Suomea. Matkalta on hyvä poimia mukaan kavereita ja matkan päätepisteenä toimii nuorisokeskus Hyvärilä Nurmeksessa. Viimeistään tässä kohtaa voit vaihtaa farkut shortseihin. Viikko Pohjois-Karjalassa sisältää tietenkin perinteiset huiput saunasta uimisen kera ja leiriolympialaisista aina viimeisen illan diskoon. Mukaan mahtuu tietysti myös kaikkea uutta jännää värikuulasodasta ukulelen tuunaukseen ja mahdollisuuteen yöpyä yksi yö teltassa. Mitähän mahtaa löytyä Bomban kaduilta ja Nurmeksen geokätköistä? Monta kokemusta rikkaampana bussimme palaa takaisin ruuhka-Suomeen su 18.7.

Liiton kesäleirille ovat tervetulleita kaikki näkövammaiset 12–30-vuotiaat nuoret ympäri Suomea. Lähdethän sinäkin mukaan! Mainosystävällisesti kesäleirin hinta on 199 e ja se sis. ohjelman, majoituksen, ruuat, matkat ja varmasti hauskan viikon. Ilmoittautumiset viim. 2.6. www.nkl.fi/nuoret -sivuilta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella.

Jos jokin asia mietityttää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä Teemu Ruohoseen p. 050 596 5022 tai s-posti teemu.ruohonen@nkl.fi.