Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Mitä koronakesän jälkeen HUNissa?

Ilmoitus julkaistu

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n säännölliset kerhot ja tapaamiset alkavat elo-syyskuussa koronamääräykset huomioiden.

Iltapäivätoiminnan kerhot kokoavat jäseniä yhteen säännöllisesti Helsinkiin Iirikseen, Hyvinkään Onnensiltaan, Lohjan Apuomenaan, Porvoon Kajuuttaan ja Hyrylän Mäntymäkeen.

Liikuntaryhmät toimivat taas 31.8. alkaen viikoittain.

Ryhmiin kuuluu esimerkiksi kuntosalia, vesijumppaa, kuntojumppaa, uintia, sokkopingistä, keilailua, joogaa sekä lasten ja nuorten ryhmiä. Ne kokoontuvat pääasiassa Iiriksessä.

Opinto- ja vertaisryhmiä ovat esimerkiksi pistekirjoituksen, englannin ja ranskan opintoryhmät sekä miesten Safkaklubi ja saunaillat sekä pienkorikurssit.

HUNin ICT-tuki ohjaa tietokoneen, älypuhelimen ja Daisy-lukulaitteen käytössä.

Laitteiden käyttöä opastetaan pienissä ryhmissä niin Iiriksessä kuin muualla Uudellamaallakin. Henkilökohtainen ohjaus on myös mahdollista koronamääräykset huomioon ottaen.

Käsillä-valmennus jatkaa tänä syksynä valmennuslinjoja, jotka jäivät viime keväänä kesken koronan takia.

Uutta on kuitenkin Pro Korukurssi sekä Potkua yrittäjyyteen -etäluentosarja, joista viime mainittu järjestetään monen yhteisön yhteistyönä.

Paljon muutakin on HUNissa syksyn mittaan suunnitteilla.

Tiedot tulevista tapahtumista löydät muun muassa hun-tiedotteet-sähköpostilistalta ja Helka-äänilehdestä. Niitä voi tilata jäsenpalvelusta.

Muista lisäksi paikallisyhdistykset Uudellamaalla, nekin järjestävät monipuolista toimintaa.

Lisätietoja HUNin jäsenpalvelusta: p. 09 3960 5601 (ma–ke klo 10–12) toimisto@hun.fi