Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Näkemättä kaunis -yhteisö hakee uusia kirjoittajia

Ilmoitus julkaistu

Näkemättä kaunis -yhteisössä tuomme näkyväksi näkövammaisen todellista elämää 2020-luvulla Facebook-julkaisuillamme. Uskallamme rikkoa tabuja ja
puhua asioita, jotka usein unohdetaan, kun keskustellaan vammaisuudesta. Kirjoituksillamme haluamme antaa väläyksiä näkövammaisen maailmaan ja kertoa, että olemme yksilöitä ja haluamme elää tasavertaisina tässä maailmassa.

Haemme joukkoomme uusia kirjoittajia. Käy tutustumassa Facebookissa Näkemättä kaunis ja Instagramissa @nakemattakaunis. Jos olet valmis  kertomaan rohkeasti ja positiivisella sävyllä kokemuksistasi, havainnoistasi ja elämästäsi, lähetä ryhmämme koordinaattorille lyhyt esittely itsestäsi, ja näyteteksti, kuinka sinä kirjoittaisit Näkemättä kaunis -sivustolle.

Teemme julkaisuja kerran viikossa ja kirjoitusvuoro osuu kohdalle noin parin kuukauden välein. Saamme aiheita kirjoituksiimme lukijakysymyksistä ja ideoimme niitä myös yhdessä. Kirjoittamisen lisäksi kommentoimme toistemme tekstejä ennen julkaisua.

Jos et halua sitoutua pidempiaikaiseen ja säännölliseen kirjoittamiseen, otamme mielellämme vastaan myös vieraskynäilijöiden kirjoituksia.

Näytetekstit ja lisätiedot: leena.lipponen@tsnv.fi ja 044 562 4020.