Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry:n vuosikokous 2020

Ilmoitus julkaistu

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry:n vuosikokous on siirretty pidettäväksi lauantaina 4.7.2020 klo 14.00 Vantaalla. Paikka: Ruusupaviljonki, Kisatie 21, 01450 Vantaa.

Kokouksessa on etäosallistumismahdollisuus. Pyydämme ilmoittautumisia sekä kokoustarjoilujen että etäyhteydellä osallistuvien vuoksi 29.6.2020 mennessä toimistolle, joko puhelimitse 044 534 0042 tai sähköpostilla nakovammaiset@kasityontekijat.fi

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kokouksessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja vuosikokousten väliseksi toimintavuodeksi ja 3 hallituksen varsinaista jäsentä kahdeksi toimintavuodeksi sekä 3 varajäsentä toimintavuodeksi. Kokouksessa valitaan valtuuston jäsen Näkövammaisten liitto ry:n valtuustoon seuraavaksi toimintakaudeksi 2020 – 2024 ja valtuuston varajäsen.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan on mahdollisuus käyttää asiamiestä vuosikokouksessa. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja.

Tervetuloa!

Hallitus