Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry:n vuosikokous la 15.5.2021 klo 13.00

Ilmoitus julkaistu

Keski-Suomen Näkövammaisten toimintakeskus, Eeronkatu 7 B 19, 40720 Jyväskylä. Kokous järjestetään Teams-etäkokouksena. Kokouspaikalla on läsnä kokouksen läpimenon kannalta välttämätön henkilöstö.

Huom! Kokoukseen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen!

Kokoukseen on ilmoittauduttava viim. ti 11.5. klo 15 mennessä s-postilla nakovammaiset@kasityontekijat.fi tai p. 044 534 0042 ti–to klo 9–15.

Etäkokoukseen on mahdollista osallistua käyttäen sinulle toimitettavaa linkkiä tai kokouksen puhelinnumeroa ja puhelimen näppäimistöllä syötettävää numerokoodia.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan on mahdollista käyttää asiamiestä vuosikokouksessa. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja.

Mikäli osallistut valtakirjalla, toimita valtakirja toimistolle postitse osoitteeseen Näkövammaiset Käsityöntekijät ry, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki tai s-postin liitteenä osoitteeseen nakovammaiset@kasityontekijat.fi. Valtakirja toimitettava 11.5. mennessä.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10§ määräämät asiat sekä sääntöuudistus.

Kokousmateriaalit ovat luettavissa yhdistyksen kotisivulla www.kasityontekijat.fi tai ne voi tilata puhelimitse 044 534 0042 ti–to klo 9–15.

Tervetuloa!

Hallitus