Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Näkövammaisten jääkiekkoleiri Lohjan Kisakalliossa 17.–19.11.2023

Ilmoitus julkaistu

Tervetuloa Aisti Sportin neljännelle jääkiekkoleirille! Leiri alkaa pe-iltapäivällä ja päättyy su-iltapäivänä. Leiri on tarkoitettu kaiken ikäisille ja tasoisille näkövammaisille luistelukokemukseen katsomatta. Jos sinulla ei ole jääkiekkovarusteita, tiedustele niitä järjestäjältä. Osallistujat jaetaan ryhmiin luistelua harjoittelevista jo pelitaitoisiin. Näin jokainen saa sopivia harjoitteita ja mukavaa treeniseuraa.

Lauantaina yhteiskuljetus Tampereelle Nokia Arenalle yhteistyössä liigaseura Ilveksen kanssa järjestettävään tapahtumapäivään. Puolen tunnin mittaisen jäävuoron jälkeen seurataan SM-liigan ottelu Ilves-SaiPa, jonka erätauolla esitellään näkövammaiskiekkoa. Ottelussa on kuvaileva selostus näkövammaisille katsojille.

Leirin alustava hinta-arvio 150 e / alle 16 v. ja 200 e / aikuinen. Lapsen hintaan sisältyy oma vanhempi tai avustaja. Kauempaa matkustavien matkakuluja tuetaan yksityislahjoituksella. Pk-seudulta järjestetään yhteiskuljetus, jonka hinta jaetaan siihen osallistuvien kesken.

Ilmoittaudu viim. 19.10. osoitteessa aistisport.com. Ilmoittautumislomakkeen löydät leiritiedotteesta.

Lisätiedot ja tiedustelut: nvkiekkosuomi@gmail.com, Antti Latikka, p. 050 469 1600 Markus Tihumäki, p. 044 569 6298.