Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Näkövammaisten jääkiekkoleiri nyt Suomessa – ilmoittaudu mukaan!

Ilmoitus julkaistu

Suomen ensimmäinen näkövammaiskiekkoleiri järjestetään liikuntakeskus Pajulahdessa 31.1. -2.2.2020. Näkövammaisten jääkiekko on Pohjois-Amerikassa kasvanut laji, jota pilotoidaan nyt Suomeen. Lue lajista lisää artikkelista ”Näkövammaisten jääkiekko on nouseva laji”, Airut 12/2018.

Näkövammaiskiekkoleiri on tarkoitettu kaikenikäisille näkövammaisille. Järjestäjinä Antti Latikka ja Markus Tihumäki, Aisti Sport ry. Yhteistyössä kansainvälinen näkövammaisjääkiekkoliitto IBIHF, Tukijana Sokeain lasten tukisäätiö sekä Suomen näkövammaissäätiö.

Leirin tarkoitus on antaa näkövammaisille mahdollisuus kokeilla Suomen seuratuinta urheilulajia ja kkäynnistää näkövammaiskiekko Suomessa. Leirin osallistujat jaetaan tasonsa mukaisesti luistelua opettelevista jo pelitaitoisiin osaajiin. Jäävuorot ja ohjelma luodaan sen ympärille. Kiekkoleiri alkaa perjantaina 31. tammikuuta ja päättyy sunnuntaina 2. helmikuuta. Viikonlopun hinta-arvio on alle 16-vuotiailta lapsilta 90- ja aikuisilta (yli 16-v.) 130 euroa. Lapsen hintaan sisältyy avustaja tai oma vanhempi. Leirimaksu kattaa jääajan ja ohjelman, majoituksen, ruokailut sekä mahdolliset lainavarusteet. Lainavarusteita löytyy, mutta niiden riittäminen edellyttää ennakkotiedustelua ilmoittautumisen yhteydessä. Hinnat ovat arvioita ja pienet muutokset ovat mahdollisia osallistujamäärästä riippuen.

Ilmoittautumiset viimeistään 20. joulukuuta sähköpostiviestillä markus.tihumaki@gmail.com. Ilmoittautumisesta tulee löytyä täydelliset yhteystiedot, osallistujan ikä ja mahdollinen vanhempi tai avustaja mukana, löytyykö omia varusteita tai vastaavasti luistimen koko ja osallistujan mitat tarvittaviin lainavarusteisiin. Huomaa myös, että osallistujapaikkoja leirille on rajoitetusti.

Näkövammaisten jääkiekkoviikonloppu on askel lajin käynnistymiselle Suomessa. Lisätietoa Facebookista Näkövammaiskiekko Suomi -sivulta sekä tiedustelemalla:
Antti Latikka puh. 050 469 1600, anttilatikka@gmail.com
Markus Tihumäki puh. 044 569 6298, markus.tihumaki@gmail.com