Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Näkövammaisten Kristillinen Yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.4.

Ilmoitus julkaistu

Näkövammaisten Kristillinen Yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään su 25.4.2021 klo 14.00. Kokous järjestetään Teams-etäkokouksena. Kokouspaikalla ovat läsnä ainoastaan kokousjärjestelyissä tarvittavat henkilöt. Koronapandemian takia lähiosallistuminen ei ole mahdollista.

Huom! Kokoukseen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.

Kokoukseen on ilmoittauduttava 24.4.2021 mennessä Ari Taljalle sähköpostilla ari.talja@gmail.com tai puh.: 041 3100 340. Kerro ilmoituksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Etäkokoukseen on mahdollista osallistua käyttäen sähköpostissa toimitettavaa linkkiä tai soittamalla kokouksen puhelinnumeroon ja syöttämällä puhelimen näppäimistöllä numerokoodi. Voit kysyä tarkempia ohjeita Ari Taljalta.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10§:n mukaiset asiat ja vahvistetaan yhdistyksen vuosikokouksen 27.9.2020 tekemä päätös yhdistyksen purkamisesta ja toiminnan lakkauttamisesta sääntöjen 13§:n mukaisesti.

Kokousmateriaali on julkaistu Sanansilta-äänilehdessä, joka lähetetään yhdistyksen jäsenille. Jos haluat kokousmateriaalin sähköisenä, ota yhteyttä Ari Taljaan.

Tervetuloa!

Hallitus