Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Nuorisotoimen kesäkiertue

Ilmoitus julkaistu

Kesäleiri jouduttiin valitettavasti perumaan, mutta onneksi kokonaan ilman aktiviteetteja ei tarvitse kesälläkään olla. NKL:n nuorisotoimi suuntaa heinäkuun lopulla Lahteen, Vantaalle ja Jyväskylään kesäkiertueelle. Jokainen päivä alkaa yhteisellä aktiviteetilla, jonka jälkeen olemme ansainneet maittavan aterian. Loppuun jää hyvää aikaa puistopiknikille ja yhteiselle ajanvietolle. Kaupungeissa yhteinen ohjelmamme jää kello 11 ja kello 18 väliin. Tämän päälle täytyy laskea vielä mahdollinen matkustamiseen kuluva aika.

Tiistaina 28.7. vietämme päivän Pajulahdessa. Pajulahti sijaitsee lähellä Lahtea. Voit valita ohjelmaksi yläköysiradan tai minigolfin. Keskiviikkona 29.7. päivämme kuluu ajokokeilussa. Autokoulusta tulee autokoulun opettaja antamaan meille maistiaisia autolla ajamisesta. Alue on suljettu, joten myös 12 vuotiaat pääsevät auton rattiin. Fyysisesti olemme Korsossa, eli Vantaalla. Päivässä tehdään yhteistyötä Vantaan Näkövammaisten kanssa. Perjantaina 31.7. vietämme kesäisen päivän Jyväskylässä. Voit valita ohjelmaksi joko melonnan tai tandem-ajelun. Perjantain yhteistyökumppani on Keski-Suomen Näkövammaiset.

Tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille 12-30-vuotiaille näkövammaisille nuorille. Ilmoittautuminen päiviin tapahtuu nuorisotoimen sivuilta (www.nkl.fi/fi/nuoret) löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta 15.7. mennessä. Jokaiseen päivään ilmoittaudutaan erikseen. Yksittäisen päivän hinta on 15 €. Joka maksetaan tapahtuman aikana joko käteisenä tai pankkikortilla Teemulle. Hinta sisältää aktiviteetit, ruuat ja matkat. Nuoria päivään otetaan maksimissaan 15 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja antaa mielellään Teemu Ruohonen sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi tai puhelimella 050 596 5022.

Tervetuloa mukaan kesäkiertueelle!

NKL nuorisotoimi