Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Nuorten musaviikonloppu

Ilmoitus julkaistu

Oletko ajatellut soittamisen, laulamisen, säveltämisen ja sovittamisen olevan asioita, joita ainoastaan musiikin paatuneet ammattilaiset tekevät kammioissaan tuhansia tunteja harjoiteltuaan? Tämä myytti sekä monia muita kumotaan, kun osallistut musaviikonloppuun Eurajoen opistolla 21.–23.4. Voit olla vasta-alkaja tai jo pidemmällä oleva muusikko. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla aiempaa soittotaitoa tai musiikin harrastustaustaa. Ota mukaasi ennakkoluuloton asenne ja mahdollinen oma instrumenttisi. Pääset tutustumaan musiikkiin bändin jäsenenä soittaen tai laulaen. Lisäksi tarjolla on valinnaisia työpajoja, joissa voit keskittyä niin musiikin säveltämiseen / sovittamiseen, käytännönläheiseen musiikin teoriaan ja erilaisiin soittimiin. Teknologiapajassa saat niksejä äänittämisestä ja musiikkiin liittyvistä teknisistä avuista kuten äänityslaitteista sekä tietokone- ja puhelinsovelluksista. Asiantuntevilta ohjaajilta saat halutessasi hyödyllisiä vinkkejä. Tärkeintä on kuitenkin yhdessä tekeminen sekä onnistumisen kokemukset.

Musaviikonloppu on tarkoitettu 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomen. Osanottomaksuun sisältyy ohjelma, ruokailut, majoitus ja matkat. Hinta on 95 € nuorelta. Ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella: www.nkl.fi/nuoret viim. su 19.3.2023.

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa mielellään Näkövammaisten liiton nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen teemu.ruohonen@nkl.fi tai p. 050 596 5022.