Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Perinnurin 3202 -kesäleiri

Ilmoitus julkaistu

Asiat menee ihan villiksi, kun vähän kaikki on väärinpäin. Aamuhetket löytyvät illalla, leiri alkaa diskolla, iltasaunakin on aamulla ja lopussa kysytään leiriodotuksia. Onneksi sentään korikiipeilyssä tähdätään ylös eikä alas ja kanootitkin toivottavasti pysyvät oikein päin. Suojalkapallossa mennään joka tapauksessa nurin ja shakissa taas mustat nappulat aloittavat pelin. Viherpeukaloista ei koskaan tiedä, mistä peukalo löytyy ja savitöissä lopputulos voi olla melkein mitä vain. Leiri päättyy Rautavaaralla perjantaina 28.7 ja saavumme nuorisokeskus Metsäkartanoon sunnuntaina 23.7.  Tule paikalle selvittämään, että kuinka paljon kaikki voikaan olla nurinperin.

Ilmoittautumiset Näkövammaisten liiton Perinnurin-leirille tulee tehdä viimeistään ke 14.6. www.nkl.fi/nuoret -sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomea. Hintaan sisältyy matkat, majoitus, ruoka, ohjelma ja paljon hyviä kokemuksia. Hinta on 199 € nuorelta.

Ota yhteyttä nuorisotoiminnan suunnittelija Teemuun, jos jokin mietityttää puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi. Tervetuloa Perinnurin-kesäleirille!