Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Pis­te­nuot­ti­kurs­si 29.-30.10.2022

Ilmoitus julkaistu

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu järjestää pistenuottikurssin lokakuisena viikonloppuna 29.-30.10. Kurssi pidetään Kulttuuripalvelun toimistolla Iiris-keskuksen 5. kerroksessa. Molemmat kurssipäivät alkavat klo 9 ja opetus päättyy klo 16.30. Kurssille voi halutessaan osallistua myös etäyhteyden kautta.

Aika: 29.10. klo 9 – 30.10.2022 klo 16.30

Paikka: Iiris-keskus, Marjaniementie 74

Kurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille pistenuottien käyttäjille, joten voit ilmoittautua, olipa osaamisesi taso mikä tahansa, tai vaikka et osaisi pistenuotteja lainkaan. Ainoat osaamistoiveet kurssille ovat sujuva pistekirjoituksen lukutaito ja ennakkoluuloton asenne. Kurssin tavoitteena on tukea pistenuottien avulla kunkin osallistujan musiikin harrastamista jokaisen yksilöllinen lähtötaso huomioiden. Kurssilla on mahdollista saada niin halutessaan ohjausta pistenuotteihin liittyvien tietoteknisten apuvälineiden hyödyntämisessä. Pistenuottikurssin opettaja Joose Ojala haastattelee kaikki osallistujat etukäteen ja opetus järjestetään tarpeen mukaan joko yksityisohjauksena tai 2 -4 opiskelijan pienryhmissä.

Kurssimateriaalina käytetään Celia-kirjastosta lainattavaa Opi pistenuotteja-kirjaa. Materiaali tulee lainata pisteillä Celiasta ennen kurssia. Lainaaminen onnistuu sähköpostitse osoitteesta palvelut@celia.fi.

Kurssin hinta on Kulttuuripalvelun jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 90 €.  Ilmoittautumiset viimeistään 10.10. sähköpostilla osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi

järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja Opintokeskus Sivis