Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Potkua yrittäjyyteen -etäluentosarja alkaa elokuussa

Ilmoitus julkaistu

Viime keväälle suunnitellut vammaisten yrittäjäpäivät vaihtuivat etäluentosarjaan yrittäjyydestä elo-lokakuulle. Mistä sinä saat potkua yrittämiseen ja miten pidät tekemisen intoa yllä nyt, kun poikkeustilanne on alkanut vähän helpottua? Tule kuuntelemaan ja kysymään liiketoiminnan asiantuntijoilta! Saat tuulta bisnekseen ja kehittymiseen. Osallistu ja keskustele! Kerro kaverillekin!

Luentosarja on maksuton, ja voit katsoa jaksot myöhemminkin tallenteelta ja ne ovat myös tekstitettyjä. Luentosarjaan ovat tervetulleita kaikki vammaiset yrittäjät tai yrittäjyyttä suunnittelevat.

Ilmoittaudu etäluennolle pari päivää ennen jaksoa tai koko sarjaan. Ilmoittautumislinkki löytyy sivulta www.nkl.fi/fi/tapahtuma/potkua-yrittajyyteen-webinaarisarja. Ilmoittautuessasi kerro myös, haluatko esitysmateriaalin etukäteen. Saat sen jälkeen sähköpostiisi Teams-osallistumislinkin.

Kaksi ensimmäistä luentoa ovat ehtineet mennä lehden ilmestyessä, mutta ne voi kuunnella tallenteena Invalidiliiton YouTube-kanavalta.

Ohjelma:

Ke 19.8. klo 17–18.30 Yrittäjätarinaa – Miten poikkeustilanne vaikutti yrittämiseen? Miten eteenpäin? Vammaiset yrittäjät kertovat.

Ke 26.8. klo 17–18.30 Yrittäjän työhyvinvointi – Miten jaksaa yrittäjänä? projektipäällikkö, Merja Suoperä, Suomen Yrittäjät

Ke 16.9. klo 17–19 Tuotteistaminen ja tuotteiden/palveluiden hinnoittelu. Mitä tuotteistaminen on? Ostetaanko hintaa vai hyötyä? Mitkä ovat hinnan muodostusmallit? Asiakasvalinta hinnoittelun lähtökohdaksi? MBA, yritysneuvoja Juuso Markkanen

Ke 30.9. klo 17–18.30 Kevyt­yrittäjyys – mitä se tarkoittaa? Esittelyssä laskutuspalveluyritykset kuten Ukko, Eezy, Op-kevytyrittäjyys

Ke 7.10. klo 17–19 Somemarkkinointi, myynti verkkokaupassa – Mihin kannattaa panostaa somemarkkinoinnissa? Miten myyntiä lisää verkkokauppaan? yrittäjä, kouluttaja, viestintäkonsultti, MAT, Tarja Pursiainen, Activeworking Oy.

Etäluentosarja järjestetään Teams-yhteydellä, johon voit osallistua tietokoneella tai matkapuhelimella. Voit halutessasi ladata sovelluskaupasta Teams-sovelluksen, mutta Teams toimii myös verkkoselaimessa (esim. Chrome, Firefox).

Tule mukaan! Lisätietoja etäluentosarjasta saat Jaanalta p. 050 5966736, jaana.argillander@nkl.fi tai Sinikalta p. 044 765 0633, sinikka.­winqvist@invalidiliitto.fi.

Järjestäjät: Näkövammaisten liitto, Invalidiliitto, Neuroliitto, Lihastautiliitto, HUN ry, Käsillä – Näkövammaisten käsityöyrittäjävalmennus, Kuurojen liitto, Suomen Vammaisyrittäjät.