Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Refind 2020 -nuorisofoorumi 9.10.–11.10.

Ilmoitus julkaistu

Vuosi 2020 ja kaikki on peruttu… Jokavuotista nuorisofoorumia emme ole kuitenkaan peruneet! Lokakuussa Refind 2020 -foorumissa lähdemme yhdessä etsimään uudestaan vuotta 2020 Hämeenlinnan lähistölle Kiipulaan. Löytöretkemme starttaa perjantaina 9.10. ja päättyy sunnuntaina 11.10.

Viikonlopun aikana pyrimme kokemaan mukavia asioita, joista olemme tänä vuonna jääneet paitsi. Jäitkö kaipaamaan juhlapyhistä jotakin? Miltä kuulostaisi nuotiolaulut ja matkustaminen hyvässä seurassa? Siirretyt Tokion olympialaisetkin pääset halutessasi kokemaan jo tänä vuonna! Mukaan mahtuu tietysti myös kaikkien rakastamaa lähiopetusta! Ilmoittautumalla mukaan pääset etsimään tämän vuoden puuttuvia palasia loistavassa seurassa!

Sunnuntaina aamupäivällä valitaan vuoden 2021 nuorisotoimijaryhmä Nutor. Tänä vuonna valittavana on puheenjohtaja ja kaksi jäsentä. Kaikki 12–30-vuotiaat alueyhdistysten jäsenet pääsevät äänestämään ja olemaan halutessaan ehdolla vaaleissa.

Tervetuloa mukaan kaikki 12–30-vuotiaat näkövammaiset nuoret! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteesta nkl.fi/nuoret löytyvän lomakkeen kautta viimeistään 7.9. Hinta foorumille on 85 e, joka sisältää majoituksen, ruokailut, matkat ja ohjelman. Lisätietoa ja vastauksia kysymyksiin antaa mielellään nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköpostitse teemu.ruohonen@nkl.fi.

Nuorisofoorumin järjestää Näkövammaisten liiton nuorisotoimi