Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Retki Ainolaan to 9.5.

Ilmoitus julkaistu

Ainola on Suomen kansainvälisesti tunnetuin kotimuseo ja ainutlaatuinen osa Suomen kansallista kulttuuriperintöä Järvenpäässä, Tuusulanjärven rantamaisemissa. Se valmistui vuonna 1904 ja oli Jean ja Aino Sibeliuksen ja heidän perheensä koti 65 vuoden ajan. Ainola on valmistanut näkövammaisille kävijöilleen kuvailutulkatun opastuskierroksen. Näkö- vammaisten Kulttuuripalvelu ry järjestää Ainolaan kaksi retkeä, joista ensimmäisen to 9.5.

Retken aikataulu: klo 13.40 R-juna lähtee Helsingin päärautatieasemalta. Ainolan asemalta noin kilometrin kävelymatka kotimuseoon. Klo 14.30-15.30 kuvailutulkattu opastuskierros. Klo 17 asti mahdollisuus kierrellä pihapiirissä ja vierailla Ainolan kaupassa ja kahvilassa. Klo 17.22 R-juna lähtee Ainolasta Helsinkiin.

Jokainen maksaa matkansa ja Ainolan sisäänpääsyn itse. Avustajan sisäänpääsy on maksuton. Pääsymaksu: aikuiset 10 e / eläkeläiset 8 e / opiskelijat 4 e / lapset 2 e (7-16 v.) Ilmainen sisäänpääsy museokortilla.

Ilmoittaudu retkelle ke 8.5. mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi / p. 040 964 9288.

Toinen vastaava retki Ainolaan järjestetään la 24.8.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Ainola