Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Sail training -elämyspurjehdus Kuunari Helenalla 9.-11.9.2022

Ilmoitus julkaistu

Sail Training elämyspurjehdus Kuunari Helenalla 9.9-11.9.2022 Helsinki – Helsinki

Tervetuloa mukaan Sail Training vammaispurjehdukselle Helsinki – Helsinki.
Lähtö Helsingistä 9.9. klo 17:00 ja paluu Helsinkiin 11.9. viimeistään klo 18:00.
Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen. Purjehduksella on käytössä yleisavustajia. Purjelaiva ei kuitenkaan ole esteetön pyörätuolin käyttäjille, eikä opaskoiraa voi ottaa mukaan purjehdukselle. Aluksella on sinua vastassa vapaaehtoisvoimin toimiva runkomiehistö, johon kuuluu kapteeni ja perämies ja kaksi kansimiestä. Lisätietoa Kuunari Helenasta: www.staf.fi.

Retken aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa ja uusien kokemusten saamisessa.

Retki kustantaa 250 €. Hinta sisältää täyden ylläpidon, mutta edellyttää kaikilta mukana olijoilta osallistumista purjehduksen lisäksi yhteisiin toimiin kuten ruuan laittoon ja siivoukseen. Tule mukaan ja opi purjehtimaan erilaisessa purjehduskoulussa. Et tarvitse kalliita purjehdusvarusteita, pelkkä iloinen ja reipas mieli riittävät.

Jos kiinnostuit, lisätietoja ja ilmoittautumiset 30.6. mennessä Päiville, paivi.helminen@dnainternet.net
p. 0500 534 332

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi, yhteystiedot ja lyhyt kuvaus vammasta.

Purjehduksen järjestää Suomen Purjehdus ja Veneilyn vammaispurjehdusjaos yhteistyössä Suomen Purjelaivasäätiön kanssa ja toteuttajina ryhmä näkövammaispurjehtijoita.