Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Sokeain Ystävät – De Blindas Vänner sr:n apurahoja

Ilmoitus julkaistu

Sokeain Ystävät on toiminut valtakunnallisesti näkövammaisten ja sokeiden hyväksi jo vuodesta 1887. Suomen vanhin näkövammaisjärjestö on huhtikuussa 2019 siirtänyt hyväntekeväisyystoimintansa siihen kuuluvine varoineen perustamalleen säätiölle, Sokeain Ystävät – De Blindas Vänner sr.:lle, joka jatkaa keskeytyksettä yhdistyksen perinteikästä avustustoimintaa. Säätiö myöntää taloudellista tukea suoraan näkövammaisille ja sokeille ihmisille ja tukee muillakin tavoin näkövammaisia ja sokeita.

Sokeain Ystävät – De Blindas Vänner sr. voi myöntää lahjoja, avustuksia ja apurahoja näkövammaisille suomalaisille. Näkövammaiseksi luokitellaan henkilö, jonka näkövamman haitta-aste on vähintään 50 %. Avustuksia/lahjoja voidaan myöntää samalle henkilölle korkeintaan kolmen vuoden välein.

Säätiö voi myöntää rajoitetusti tukea myös Suomessa näkövammaistyötä tekeville tai suomalaisille näkövammaisjärjestöille, suoraan näkövammaisia hyödyttävään työhön.

Avustushakemuslomake löytyy osoitteesta www.syry.fi. Sähköisen hakulomakkeen voi täyttää ja lähettää netissä. Sivuiltamme löytyy kattavat ohjeet hakemusten laatimiseksi.

Liitteet tulee lähettää sähköisenä samana päivänä kuin varsinainen hakemus on tehty osoitteeseen info@syry.fi.

Hakemukset käsittelemme kerran kuukaudessa. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.