Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Suomen Näkövammaissäätiön apurahoja haettavana

Ilmoitus julkaistu

Suomen Näkövammaissäätiön apurahat ovat näkövammaisten ja näkövammaistyössä toimivien haettavissa: nuorisotyöhön,opiskeluun ja ammattiopintoihin, työllisyyteen, tiedotustoimintaan, kuntoutukseen, tutkimustoimintaan, harrastus- ja vapaa-ajantoimintaan sekä näkövammaisten kansainväliseen yhteistyöhön. Näkövammaissäätiön myöntämillä apurahoilla pyritään vaikuttamaan suoraan näkövammaisten toimintaan.

Hakemuksesta tulee ilmetä:

– hakijan esittely, näkötilanne ja yhteystiedot sekä pankkitilin numero IBAN-koodin muodossa (myös sähköpostitse haettaessa)

– apurahan käyttötarkoitus

– haettava määrä ja hankkeen kokonaiskustannukset

– onko hanketta varten saatu, anottu, aiotaanko anoa apurahaa muista lähteistä

– millä tavoin hakija rahoittaa hankkeen, mikäli apuraha kattaa vain osan kustannuksista

– mahdolliset suosittelijat.

Apurahan saajan tulee jättää asiamiehelle hankkeesta ja apurahan käytöstä selvitys, joka sopimuksen mukaan voidaan julkaista, mm. opinnäyte- tai väitöskirjatyöt.

Apurahan saajan tulee pyynnöstä toimittaa tosite/kuitti kuluista, joihin apuraha on myönnetty. Myönnetyistä kannustusapurahoista kuittia ei yleensä tarvitse toimittaa.

Hakuaika on 1.9.-30.9.2022.

Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen:

Suomen Näkövammaissäätiö, Asiamies Aila Santanen, Arhipanpolku 8 B 2, 00420 Helsinki tai sähköposti: aila.santanen@live.fi. Lisätietoja antaa asiamies puh. 050 596 6737.

Talouselämän muutokset vaikuttavat voimakkaasti säätiön myöntämien apurahojen määriin. Niukoista varoista huolimatta säätiö pyrkii tukemaan apurahan hakijoita. Säätiön periaatteena on myöntää apuraha kohteeseen, mihin yleisistä rahoituslähteistä ei ole mahdollista saada tukea.

Vuonna 2021 säätiö myönsi apurahoja noin 10 000 euroa.

Tule tukemaan! Hyvä lukija, auta näkövammaista lisäämään tietojaan ja taitojaan ja siten löytämään paikkansa elämässä. Tukesi voit osoittaa ohjaamalla merkkipäivämuistamisia ja muita lahjoituksia Suomen Näkövammaissäätiön tilille Danske Bank FI21 8318 6710 0136 39. Kiitos lahjastasi!