Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Suomen Näkövammaissäätiön apurahoja haettavana

Ilmoitus julkaistu

Suomen Näkövammais­säätiön apurahat ovat näkövammaisten ja näkövammaistyössä toimivien haettavissa: nuorisotyöhön, opiskeluun ja ammattiopintoihin, työllisyyteen, tiedotustoimintaan, kuntoutukseen, tutkimustoimintaan, harrastus- ja vapaa-ajantoimintaan sekä näkövammaisten kansainväliseen yhteistyöhön. Näkövammaissäätiön myöntämillä apurahoilla pyritään vaikuttamaan suoraan näkövammaisten toimintaan.

Hakemuksesta tulee ilmetä:

– hakijan esittely, näkötilanne ja yhteystiedot sekä pankkitilin numero IBAN-koodin muodossa (myös sähköpostitse haettaessa)

– apurahan käyttötarkoitus

– haettava määrä ja hankkeen kokonaiskustannukset

– onko hanketta varten saatu, anottu, aiotaanko anoa apurahaa muista lähteistä

– millä tavoin hakija rahoittaa hankkeen, mikäli apuraha kattaa vain osan kustannuksista

– mahdolliset suosittelijat.

Apurahan saajan tulee jättää asiamiehelle hankkeesta ja apurahan käytöstä selvitys, joka sopimuksen mukaan voidaan julkaista, mm. opinnäyte- tai väitöskirjatyöt.

Apurahan saajan tulee pyynnöstä toimittaa tosite/kuitti kuluista, joihin apuraha on myönnetty. Mikäli pyydettyä kuittia/tositetta ei ole saatu, apurahahakemusta ei mahdollisesti tulla käsittelemään. Myönnetyistä kannustusapurahoista kuittia ei yleensä tarvitse toimittaa.

Hakuaika on 1.3.–31.3.2023. Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen: Suomen Näkövammaissäätiö, Asiamies Aila Santanen, Arhipanpolku 8 B 2, 00420 Helsinki tai sähköposti: aila.santanen@live.fi. Lisätietoja antaa asiamies puh. 050 596 6737.

Säätiön periaatteena on myöntää apuraha kohteeseen, mihin yleisistä rahoituslähteistä ei ole mahdollista saada tukea. Vuonna 2022 säätiö myönsi apurahoja noin 10 000 euroa.