Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Tervetuloa nuorten lyhäriviikonloppuun

Ilmoitus julkaistu

Miltä kuulostaisi Jussi-palkinto, tai mahdollisesti jopa Oscar? Nyt sinulla on oiva tilaisuus sellaiseen, kun näkövammaiset nuoret tuottavat oman lyhytelokuvansa! Marraskuun kolmantena viikonloppuna 18. – 20.11. Kaarinan Tuorlan majatalossa mullistamme koko elokuva-alan, kun tutustumme lyhytelokuvan tuotantoon ja ryhdymme yhdessä toteuttamaan sellaista. Elokuvatuotantoon sisältyy muun muassa ideointia, kuvaamista, näyttelemistä, ääniä ja pukuja. Tarjolla on siis useita erilaisia rooleja, joten jokaiselle kiinnostuneelle löytyy varmasti jotakin! Tuotannon ohella tietysti rentoudumme välillä myös viettämään aikaa yhdessä. Viikonloppuun osallistuminen ei vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta, mutta viikonlopusta saat varmasti kokemusta ja kosketuspintaa elokuvatuotantoon!

Lyhytelokuvan aihe tarkentui kesäkuussa järjestettävässä tapahtumassa. Jos olisit kiinnostunut olemaan projektissa mukana jo ennen marraskuuta, ilmaisethan mielenkiintosi sähköpostilla Teemulle.

Tapahtuma on osa näkövammaisten nuorten solidaarisuushanketta, jonka tavoitteena on toteuttaa lyhytelokuva alusta loppuun näkövammaiselle soveltuvin keinoin ja tutustuttaa näkövammaisia nuoria kulttuuritoimintaan.

Viikonlopputapahtuma on tarkoitettu kaikille 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomea. Tapahtuman osanottomaksu on 90 €, joka sisältää ohjelman, majoituksen, ruuat ja matkat. Ilmoittautumiset viimeistään ke 12.10. www.nkl.fi/fi/nuoret-sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Teemu Ruohonen Näkövammaisten liitosta antaa antaa mielellään lisätietoja puhelimitse: 050 596 5022 tai sähköisesti: teemu.ruohonen@nkl.fi.

Tervetuloa mukaan!