Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Tervetuloa Pohjoismaiselle nuorten leirille

Ilmoitus julkaistu

Pitkästä aikaa kohtaamme muiden pohjolan nuorten kanssa. Saamme heidät vieraaksemme 3.-9.7.2023 Tampereelle. Tulemme majoittumaan ja toimimaan urheilukeskus Varalassa. Leiripaikka sijaitsee aivan Tampereen keskustan kyljessä, joten suuntaamme useamman kerran myös keskustaan.  Ohjelmaa löytyy laidasta laitaan eli saunomisesta, kaupunkisuunnistukseen ja aina yläköysirataan asti. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin ja pääsemme nauttimaan yhdessä kauniista Suomen suvesta.

Leirikielenä toimii englanti. Suomalaisilta vaaditaan kohtalaista suullista englanninkielen taitoa. Tämä todennetaan puhelulla Teemun kanssa.

PM-leiri on tarkoitettu näkövammaisille nuorille iältään 16–30-vuotta. Leirillä on yhteensä 25 nuorta. Suomesta PM-leirille pääsee viisi nuorta. Jos halukkaita on enemmän kuin paikkoja, niin osanottajat arvotaan. Hinta nuorelle on 200 €, joka sisältää matkat, ohjelman, ruuan ja majoituksen. Tukea PM-leiriin olemme saaneet Norden 0-30 ohjelmalta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.4. Ilmoittautumislomake.

Lisätietoja ja kysymyksiin vastaa Näkövammaisten liiton nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi.