Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Yhdenvertaisena monimuotoisessa työelämässä -seminaari verkossa pe 17.11.2023

Ilmoitus julkaistu

Yhdenvertaisuus ja yhdessä tekeminen työelämässä ovat avaimia kaikkien hyvinvointiin ja toimivaan yhteiskuntaan. Tervetuloa seuraamaan Näkövammaisten liiton valtuusto­- seminaarin suoraa lähetystä verkkoon.

Näkövammaisten liiton työelämäpalvelut järjestävät Yhdenvertaisena monimuotoisessa työelämässä -seminaarin perjantaina 17.11.2023 kello 12–15.30.

Puhujina seminaarissa ovat mm. Elinkeinoelämän keskusliiton ja Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiston edustajat. Avaussanat esittää työministeri Arto Satonen. Paneelikeskustelun aihe: Monimuotoisuuden mahdollisuudet ja yhdenvertainen työelämän murros.  Seminaarin juontaa ja paneelin vetää toimittaja Marjukka Havumäki.

Seminaariin kutsutaan paikan päälle Iiris-keskukseen työnantajien ja HR-ammattilaisten edustajia. Iiriksessä paikalla ovat myös liiton valtuuston ja hallituksen jäsenet. Tilajärjestelyjen vuoksi muu yleisö voi seurata seminaaria suorana verkossa. Seminaarista tulee myös tallenne.

Seminaarin ohjelma ja linkki suoraan lähetykseen päivitetään liiton verkkosivujen tapahtumakalenteriin: nakovammaistenliitto.fi/fi/tyollisyysseminaari