Siirry sisältöön

Airut 2/2022

Lataa numero PDF:nä
Nainen, jolla on ruskeat olkapäille ulottuvat hiukset, joissa on vaaleita raitoja. Pyöreät silmälasit. Vaaleansininen paitapusero.
Pääkirjoitus

Sodan raunioilla

Aurinkoisella kävelytiellä musta labradorinnoutaja, jolla on opaskoiran valjaat. Opaskoirankäyttäjästä näkyvät jalat. Hänellä on farkut ja mustat lenkkarit, sekä valkoinen keppi. Taustalla vilahtaa vaaleanpunainen polkupyörä.

Kiikarissa tässä numerossa

  • Opaskoiran saa ottaa väestönsuojaan
  • Sanakarttapankki avataan toukokuussa
  • Liitto keräsi palautetta sidosryhmiltään
  • Liitto sai OrCam-lukulaitteita
  • SoundCloudissa pohditaan ystävyyttä
  • Petri Poikolainen pohtii Twitterissä ihmisyyttä
Nainen hymyilee vaalea pieni villakoira sylissään. Naisella on vaaleat kiharat hiukset ja vihreä-puna-sävyinen villapaita.
Kuustonen Aavikon tyylisissä esiintymisvaatteissa: valkoisessa topissa ja shortseissa, valkoisissa nahkasaapikkaissa ja punaisessa takissa. Hän on kohottanut kätensä ilmaan. Taustalla lavasteena suuri hehkulampuilla valaistu A-kirjain.
Vaalea koristeellinen kivirakennus, jossa on mustat ikkunanpielet.
Lautanen, jossa on runsaasti kasviksia, kanafileitä sekä kvinoaa.
Nainen, jolla on lyhyet hiukset ja silmälasit, hymyilee. Hänellä on punainen pusero ja kaulahuivi sekä kaulassa riipus, jossa on iso ruskea kivi. Taustalla vaaleanvihreää seinää ja värikkäitä tauluja.
Pallon muotoiseksi rajattu kuva valkoisella taustalla. Kuvassa nainen, jolla on lyhyet hiukset ja silmälasit sekä punainen kaulahuivi.
Täällä Enonkoski

Päätöksenteon opiskelua

Kuvakaappaus Omavero-nettisivusta.