Siirry sisältöön

Jätä ilmoitus

Voit jättää alla olevalla lomakkeella ilmoituksen Näkövammaisten Airuen verkkosivuille sekä halutessasi myös painettuun Airueen. Ilmoitukset näkyvät verkkosivuilla kahden kuukauden ajan niiden julkaisusta.

Ilmoitukset voivat sisältää vain tekstiä eivätkä mitään erityismuotoiluja kuten lihavointeja. Toimitus tarkistaa kaikki ilmoitukset ennen julkaisua ja pidättää oikeuden tehdä niihin muokkauksia. Huomaathan, että ilmoituksen jättämisestä sen julkaisuun voi mennä useampi päivä.

Ilmoituksen jättäminen on maksutonta NKL:n jäsenyhdistyksille ja niiden jäsenille. Muilta sekä kaikista kaupallisista ilmoituksista peritään maksu (13 snt/merkki). Kuvan sisällyttäminen mukaan on mahdollista lisämaksusta. Mikäli haluat jättää maksullisen ilmoituksen verkkolehteen tai painettuun Airueen, ota yhteyttä toimitukseen osoitteeseen airut@nkl.fi.

Katso tarkemmat ohjeet ilmoitusten jättämisestä Airuen mediakortista.

Kaikki *-merkityt kentät ovat pakollisia.

Jätä ilmoitus

  • 1. Ilmoituksen tiedot

  • Painettuun lehteen lisättävä ilmoitus lyhennetään automaattisesti lehdessä vapaana olevan tilan mukaan, yleensä enintään 500-1000 merkin mittaiseksi. Lyhentäminen ei vaikuta verkkosivuilla julkaistavaan ilmoitukseen.
  • 2. Ilmoittajan tiedot

    Alla ilmoittamiasi tietoja ei näytetä lukijoille, ne jäävät vain toimituksen tietoon.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.