Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Tuettu ryhmälomaviikko lapsiperheille 28.7.-2.8.2024

Ilmoitus julkaistu

Retina ry järjestää yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto MTLH ry:n kanssa 28.7.-2.8.2024 Nastolassa Liikuntakeskus Pajulahdessa tuetun vertaisloman lapsiperheille, joiden jollain jäsenellä on perinnöllinen verkkokalvorappeuma tai aniridia. Loman pituus on 5 vrk ja omavastuuosuus 25 €/vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Alle 17-vuotiaat lomailevat maksutta. Mukaan mahtuu 10 perhettä. Lomaviikolla on mukana Retina ry:n vertaisperhe.

Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö sekä 1–4-vuotiaiden lastenhoito (4 x 2 h).

Huom. Vastaava ryhmäloma voidaan järjestää seuraavan kerran aikaisintaan 2027, joten nyt kannattaa hakea!

Loman hakeminen:
• Täytä mieluiten sähköinen lomatukihakemus https://mtlh.fi/hae-lomaa/.
• Lomatuen hakeminen ei edellytä Retina ry:n tai Aniridia Finland ry:n jäsenyyttä, mutta hakemuksessa tulee käydä ilmi, että kuulut järjestön kohderyhmään.
• Loman hakuaika päättyy 27.4.2024. Kutsut lomalle valituille lähetetään n. 2 kk ennen loman alkua. Kielteisestä lomapäätöksestä ei lähetetä ilmoitusta. Kaikki lomaan liittyvät varaukset, muutokset ja peruutukset hoitaa MTLH.

Lisätiedot: www.mtlh.fi tai Sirpa Otava, sirpa.otava@mtlh.fi tai p. 040 567 0628.

MTLH. Piirrospuu.