Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Tampereen seudun Näkövammaisten kevätkokous

Ilmoitus julkaistu

Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 20.4.2024 klo 12.00 Loma- ja kurssikeskus Koivupuistossa, os. Petäjäntie 137, Ylöjärvi ja etänä Teams-yhteydellä. Kokouksessa käsitellään vuoden 2023 vuosikertomus, päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille sekä ne muut asiat, jotka hallitus on tuonut kokouksen käsiteltäväksi tai jäsen sääntöjen määräämässä järjestyksessä esittänyt. Ennen kokousta ruokailu klo 11.00.

Kokoukseen on mahdollista osallistua etänä Teams-yhteydellä sähköpostiin lähetetystä linkistä. Etäosallistumisen edellytyksenä on ennakkoilmoittautuminen, joka on tehtävä viimeistään 5.4.2024 sähköpostilla toimisto@tsnv.fi tai puh. 050 520 5075. Kokousmateriaali tilataan samasta sähköpostiosoitteesta ja puhelinnumerosta.
Ilmoittautuessasi etäosallistujaksi kevätkokoukseen sinun tulee kertoa:
– nimesi, puhelinnumerosi ja käyttämäsi sähköpostiosoite.
Kokous voi käsitellä asiat ja tehdä päätökset ilman etäosallistujien osallistumista, jos tekninen häiriö estää etäosallistumisen.

Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan kevätkokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee tätä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Valmis valtakirjapohja löytyy jäsentiedotteen takakannesta.

Tervetuloa!
Hallitus